perjantai 2. lokakuuta 2015

Popcornkarkit

Erilaiset popcornkakut ja popcornmakeiset ovat isoa huutoa. En ole koskaan välittänyt kaupan valmiista, suklaalla kuorrutetuista popcorneista, saati niistä mikrossa tehtävistä sweet popcorneista. Ällöttäviä. :D Mutta Smashit ja Fazerin popcornsuklaa ovat suurta herkkuani. Siksipä päätin kokeilla popcornien sekoittamista tuttuihin riisimurokarkkeihin, ja lopputulos on todella vinkeä! Ihan yllätyin, miten hyvin nämä toimivat yhdessä. Makeaa, suolaista ja ihanaa.


Popcornkarkit (6 kpl)

4dl valmista popcornia
50g kookosrasvaa
1dl tomusokeria
1,5rkl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria

Valmista popcornit. Lisää suolaa makusi mukaan, jos teet popcornit kattilassa. Sulata kookosrasva ja anna sen jäähtyä hetken. Sekoita joukkoon tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Sekoita seos popcornien joukkoon. Jaa annosvuokiin, esimerkiksi muffinivuokiin ja anna jähmettyä jääkaapissa. 

2 kommenttia:

  1. Nämä näyttävät tosi hyviltä! Makean ja suolaisen kombo on niin mahtava, että tämä pääsi nyt selaimen kirjanmerkkeihin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kerro mitä pidit jos joskus innostut kokeilemaan! :D

    VastaaPoista